Thoyas hörna

HSS egna långseglare, mästerfotograf och kåsör, Thomas “Thoya” Johansson, har sin alldeles egna hörna här på HSS hemsida. Här kommer han med ojämna mellanrum att lägga ut sina egna betraktelser i form av bild och text. Det kan vara allt mellan himmel och hav, stort och smått, så missa inte “Thoyas” fantastiska bilder och håll utkik här på hemsidan.

“Thoya” har numera sin egna fotobåt “Paparazzi” så glöm inte att säga “cheese” när ni ser den, och se för guds skull till att alltid lämna hamnen vattenkammad, man vet aldrig när “Thoya” dyker upp…

“Thoya” har även sin egna hemsida på http://www.vinnaltfoto.se där ni kan hitta fler av hans bilder.

4 Svar to “Thoyas hörna”

 1. Ulf
  2011-03-28 at 09:06 #

  Kul med din sida, hoppas vi får se trevliga bilder och kommentarer.
  Men tänk på att avbildade misstag förföljer en hela livet kring runda bordet.

  • Thomas Johanssom
   2011-03-28 at 19:07 #

   Lovar att vara snäll mot dig Uffe….men bara dig!!

 2. Sofia
  2011-06-21 at 20:41 #

  Det ryktas att man kan få upp en Marieholm 26 i oanade hastigheter. Man kan få laserverifierat 7,5 knop..
  Dags se över mätetalet..

 3. Regga Kostjuk
  2016-12-09 at 16:45 #

  Hej Thomas. Har sökt dig under Vinnalt foto o sen på alla j-a länkar. Fann inte dig. Du har väl för Guds skull, inte lagt av m fottandet!!! Du som tar så j-a fina bilder. Själv tröttnade jag på fottandet ett tag, men har börjat så smått igen, sen jag fått meds mot mina darrningar, som orsakats av att jag andats in giftig rök, (Mangan), e-som jag ofta fick sv:a i Höglegerade stål, Så nu är jag skadad för livet, o ingen ersättning, e-som jag är pensionär. Men det är smällar man får ta. Bita ihop, o finna andra lösningar, t ex ett stativ, o fjärrutlösare. – Men det var inte detta jag ville dig. En kompis t dig o mig har gett sig ut på en Jordenruntsegling, NonStop? Han nämnde aldrig detta för Chris o mig, fast vi brukade cykla om hnm, o även dig, men ni var ju aldrig hemma när vi kom. Din Thoya, låg alltid öde, när vi kom m “Chris nybakade bullar”, o så cyklade vi t Calle, men han var bara där en gng, o då var vi ute m Chris bror, o cyklade, o ville han skulle få möta 2 underbara Kufar, som ser seglingen, som sitt liv. – Nu undrar jag om du vet, hur man kan nå Calle, i dessa Elektronikens dagar, då alla skall gå att nå. Om du har kontakt m Calle, kan du väl fråga hnm, om han vill ha kontakt m oss. Ha de gott o de dina, o hur f-n hittar jag Vinnalt foto igen?. M v h Re.

Svara