• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

MISSA INTE TORSDAGSÄRTORNA DEN 23 JANUARI!

MISSA INTE TORSDAGSÄRTORNA DEN 23 JANUARI!

Johan Barne är en av Sveriges få professionella seglare på internationell nivå och kommer till HSS för att ge oss en inblick i hur livet som yrkesseglare gestaltar sig bakom kulisserna på dom stora arenorna.

America’s Cup, OS och VM bildar bakgrund när Johan ger oss en inblick i seglingens absoluta finrum.

När Search Magazine gjorde ett porträtt av Johan skrev dom bl a följande:

Johan Barne är professionell seglare. Han har seglat tre OS, varit involverad i tre America’s Cup och har en mängd medaljer hemma i skåpet. Han är bland annat världsmästare i Soling , TP52 och 5.5. Johan har läst teknisk fysik på Chalmers och har alltid varit intresserad av siffror och analys. I större projekt är han navigatör eller arbetar med prestandaanalys. På mindre båtar brukar han köra taktik och storskot. Men helst av allt seglar han 505.

Det är alltså torsdagen den 23 januari kl 18.00 i klubbstugan som gäller och vi börjar som vanligt med ärtorna och därefter släpper vi lös Johan.

Anmälan om deltagande, hur mycket soppa ska tillredas, görs via anteckningslista i stugan eller via kontakt med HSS kansli.

Välkomna!

Fritidsbåtskommittén

Kommenteringen är stängd