HALMSTAD – KARIBIEN- HALMSTAD Torsdagsärtor 14 november

HALMSTAD – KARIBIEN- HALMSTAD

I slutet av augusti 2017 avseglade ett gäng HSS:are ombord ppå S/Y Hrönn från Halmstad med Karibien som mål. Det blev inledningen på ett 11 månader långt äventyr som tog besättningen till många exotiska platser.

Torsdagen den 14 november kommer delar av besättningen till HSS för att berätta om sina förberedelser och sin resa.

Vi träffas i klubbstugan och inleder som vanligt med att inta Pelles goda ärtor med tillbehör klockan 18.00, därefter lämnar vi över ordet till kvällens gäster.

För att underlätta Pelles jobb så anmäl gärna er närvaro via anmälningslista i stugan eller via e-post halmstads.segelsallskap@telia.com eller telefon  035-217653

Välkomna!

Fritidsbåtskommittèn

Ett svar to “HALMSTAD – KARIBIEN- HALMSTAD Torsdagsärtor 14 november”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.