Lappens Cup 14 september

Vi startar utanför hamninloppet och seglar en kryss-läns bana. Tre seglingar. Varje segling tar ca 45-60 min. Skepparmöte 09.30 och första start planeras till 11.00.

Det är dags att sätta kryss i kalendern. Lördagen den 14 september seglas den traditionsbundna Lappens Cup.

Fina priser med Vandringspris till segrare och presentkort som lottas ut där alla har en chans att få en Bulls Pub rabatt, Peter Carlsson Marin rabatt el liknande + lite andra priser.

Vi uppmanar alla seglare i HSS, men även andra, att deltaga och ta detta som en avslutning på säsongen 2019.

Ställ upp.

Seglingskommitten

PS. Anmäl er NU !!!!

Taggar:

3 Svar to “Lappens Cup 14 september”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.