• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Classic Tylön Runt 2019

Lördag den 10 augusti 2019 är det åter dags Halmstads segelsällskap kappsegling Classic Tylön Runt. Vi seglar två varv på en  utlagd bana runt Tylön, med start och mål i sundet mellan Tylön och Tylösand. Den totala banlängden blir cirka 12 sjömil.
Classic Tylön Runt riktar sig både till den som som inte är van vid att kappsegla samt till sportbåtar och andra kappseglare och sker enligt SRS-regeln. Beroende på antalet deltagare blir det en klassindelning med olika starttider. Totalsegraren får det stora pampiga vandringspriset och klass-segrarna får nyttopriser.
Inget skepparmöte – banan meddelas från funktionärsbåt i god tid före starten. Första start klockan 13.00
i Tylösundet. Anmälan senast lördag den 10 augusti kl. 09.00 på HSS hemsida. Startavgift: 200 kr.

Taggar:

Ett svar to “Classic Tylön Runt 2019”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.