• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Tårta och bubbel på tisdag

Nu på Tisdag, 4 juni,  efter seglingarna firar vi en gammal trotjänare som fyller 80 år, Jan Meuller.

Jans pappa, George Meuller, ”Igge” seglade på 30-talet hem detta vackra pris, fem gånger. Och den vackra rorkulten, som hänger ovan bardisken, seglade Igge också hem, denna gång från Bohuslän. Silverskeppet ser du när du rundar tårtan.

Alla välkomna!

Ps. Övrig förtäring som vanligt.

2 Svar to “Tårta och bubbel på tisdag”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.