• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

HSS Gratulerar Wilma som erhållit stipendium från Hallands Idrottsförbund /Folksams Idrottsfond

HSS gratulerar Wilma Larsson och är stolta över att hon som ansvarig för HSS seglarskola av Hallands Idrottsförbund erhållit stipendium från Folksams Idrottsfond och därmed en plats på Ledarcamp. Ledarcamp är en mötesplats och inspirationskälla för unga idrottsledare inom alla idrotter. Sammanlagt kommer 200 idrottsungdomar i Sverige med ledaruppdrag i åldern 16-25 år, lika många killar som tjejer, att få chansen att utvecklas som ledare och knyta kontakter med ungdomar från andra distrikt. Wilma kommer att delta i LedarCamp i Ronneby Brunn, tillsammans med deltagare från Blekinge, Halland, Skåne och Småland den 30 augusti till 1 september.

Motiveringen i ansökan

Wilma har trots sin relativa ungdom en mycket lång erfarenhet som seglingsinstruktör och tränare i HSS. Uppväxt i en seglarfamilj med föräldrar och syskon som varit aktiva i föreningens ungdoms- och jolleverksamhet växte hon tidigt in i rollen som ledare. Alltid med kunnande, entusiasm och tjänstvillighet har Wilma genomfört alla uppgifter med glans. De senaste åren har Wilma axlat ansvaret för HSS’ seglarskola med allt vad det innebär av planering och genomförande av utbildning av både barn och vuxna med hjälp av en handfull seglingsinstruktörer. Förutom seglarskolan ställer alltid Wilma upp på frivilliga träningar för yngre entusiastiska seglare och dessutom propagerar hon gärna för HSS’ verksamhet i olika offentliga sammanhang, typ HSS dag mm. I våra ögon är Wilma en synnerligen välmeriterad ungdom som förtjänar all den uppmuntran hon kan få och vi hoppas verkligen att hon beaktas vid valet av stipendiater.

/Marie

Taggar:

Ett svar to “HSS Gratulerar Wilma som erhållit stipendium från Hallands Idrottsförbund /Folksams Idrottsfond”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.