• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Årets bästa tisdagsseglingsväder imorgon?!

Förra veckan fick vi årsbästa i antalet deltagande båtar med 15 stycken. Och vilken fin segling vi fick.
Imorgon tisdag är det dags för vårsäsongens sista tisdagssegling, innan vi tar sommaruppehåll. Och den här gången blir det HÖGSOMMARVÄDER! Prognosen säger 26-27 grader och soligt!

Detta får man verkligen inte missa!
Gå in på www.hss1910.nu och anmäl dig! Är du osäker på hur det fungerar? Läs mer på denna länk eller kom till klubbstugan vid 17-tiden så får ni en personlig genomgång om hur allt fungerar.

Efter seglingen blir det den här gången mat á la Tisdagssegling på 60- och 70-talet med Östras franskbröd, Findus apelsinmarmelad, smör och kaffe. Lite enklare än vanligt men väldigt gott.

Du som vill segla men inte har någon båt –  kom ner till klubbstugan på tisdagar vid 17-tiden – vi brukar kunna hitta någon plats. Och har du båt men ingen besättning? Kom ner du också så matchar vi ihop er med hugade seglare på bästa sätt! Det går även att anmäla sig till att vara besättning på klubbens J/70 på vår hemsida, men skynda, platserna är begränsade och det är populärt att segla ombord på våra J/70.

Efter seglingarna blir det After Sail med ovan nämnda mat, och givetvis är det prisutdelning efter seglingarna.

Ett slag till vill vi göra Tylön Runt på lördag den 29 juni. Förra året var vi 18 båtar på banan…Ställ upp och var med om en jättefin lördag.

Vi ses på tisdag!

Taggar:

Kommenteringen är stängd