• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Lite småkyligt och frisk vind blev starten på årets tisdagsseglingar.

Har en känsla av att segling kan vara lika blött som simning…ibland. Nåväl lite bilder från kvällens race.

Text/Foto: Thoya

Svante är oerhört kameraskygg…därav minen.

Finns dom som tycker att man ska ta med hela båten i bild…chans att retas lite då.

Andra svängen i en C55

Första svängen i en C55

Gennakern plockas ned innan rundning. En del bilder med segelfladder men ska vara så kring rundningar.

Taggar:

Ett svar to “Lite småkyligt och frisk vind blev starten på årets tisdagsseglingar.”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.