• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Flytta på dig

Vid seglingen i tisdags,14 maj, kom en objuden gäst, ett jättestort containerfartyg, som ville ha plats vid inloppet. Någon var för nära, så ett tut hördes över havet. Allt gick bra men vi får tänka på att vi väjer alltid för yrkestrafiken, även om vi är mitt uppe i en spännande kappsegling.

Senare gjorde fartyget ett lappkast, snurrade 180 grader och la till snyggt vid kaj.

Tut, här kommer jag

 

Vi fick en oväntad gäst

 

Ett svar to “Flytta på dig”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.