Torsdagsärtor 11/4 Kl 18.00 Bränslestation med miljöbränsle! Info. om MK1 diesel

Hej.

HSS Bjuder på Ärtsoppa i vanlig ordning för föreläsningen.

Välkomna till en informativ kväll om ett alternativ till vanligt dieselbränsle.

Jörgen Henriksson kommer, han är försäljningschef på Ecopar och presenterar bränslet Ecopar (www.ecopar.se) och deras eventuella planer för en ny sjömack. Den nuvarande försvinner eventuellt  redan  sommar så det är hög tid att agera för en ny. I samband med en ny sjömack kan även se över vilka bränslen som tillhandahålls förutom MK1 diesel. Vi båtägare kommer inom en snar framtid att få krav på hur mycket vi släpper ut. Så vi kanske ska stämma i bäcken.

Håkan Madsen / Svante Svensson

Anmälningslista finns på klubbens Anslagstavla

Det går även bra att maila eller ringa in sitt intresse.

halmstads.segelsallskap@telia.com

EcoPar Marin®

EcoPar är extremt lämpligt att använda i marina miljöer, eftersom EcoPar är giftfritt och nedbrytbart i naturen. Vid spill kommer EcoPar inte att förgifta vatten och eftersom EcoPar också är luktfritt känner man inte ev spill i båten. EcoPar är renare än diesel och har bättre förbränning, vilket gör att det blir minimalt med sot på akterspegeln.

Ett svar to “Torsdagsärtor 11/4 Kl 18.00 Bränslestation med miljöbränsle! Info. om MK1 diesel”

 1. Lasse Mannari
  2019-04-10 at 21:16 #

  Hej
  Jag skulle vilja göra en sen anmälan till diesel infon i morgon, hoppas det går bra!
  Mvh
  Lasse

Svara