Värmebölja och eldsjälar såg till att North Sails Trim Cup blev succé

Ett 60-tal seglare från Sverige och Danmark samt ett tiotal funktionärer från HSS såg till att North Sails Trim Cup avverkades enligt planerna. Fredagens träning bjöd på perfekta förhållanden medan kappseglingen på lördagen skedde i mindre vind för att på söndagen ställas in då det inte var någon vind alls.

Fyra seglingar genomfördes under lördagseftermiddagen och det var Team Hellekant från HSS som vann CB66-klassen medan Team Lundqvist segrade i J/70-klassen och på söndagen lottades det ut priser från Liros och North Sails.

Resultat J/70-klassen

Resultat CB66 Racer-klassen

Under alla tre dagarna serverade HSS funktionärer lunch och fika till deltagarna och på fredagen och lördagen var det After sail med grillning av några hundra korvar och svalkande dryck i solskenet.

– Fantastiskt bra arrangemang och vi hoppas att vi kan fortsätta det samarbete vi har kring Trim Cup, säger Henrik Ottosson.

Lite hjälp på vägen fick HSS av en (tillfällig?) värmebölja med strålande sol, 18 grader och 6-7 m/s på fredagen, mindre vind men lika fint väder på lördagen – och regn och ingen vind alls på söndagen. Åt detta är det som bekant inte mycket att göra och under såväl fredag som lördag eftermiddag samt söndagen blev det fokus på genomgångar med coacherna: Henrik Ottoson och Matt Hodgo från North Sails och Thomas Hansson-Mild från Svenska Seglarförbundet.

– Vi har verkligen känt oss välkomna och det har flutit på bra såväl på havet som i land, säger Thomas Hansson-Mild.

Sportbåtskommittén vill också passa på att framföra ett stort tack till alla frivilliga krafter i klubben som ställt upp och gjort det möjligt att genomföra arrangemanget – samt våra sponsorer: Liros, Clarion Collection Hotell Norre Park, Hembergs, Östras bröd och Korvpojkarna.

HSS fotograf Daniel Stenholm plåtade under lördagsförmiddagen och bjuder på ett bildspel nedan:

Klicka på bilden för en större version.

     

 

 

Taggar:

Ett svar to “Värmebölja och eldsjälar såg till att North Sails Trim Cup blev succé”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.