• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Säsongspremiär för sportbåtsträningar i J/70

Nu kickar vi igång säsongen 2019!

Halmstads Segelsällskaps båda J/70 är nu tillbaka från varvet – och båtarna är i skick som nya. På söndag den 10 mars kl. 11.00 är det som planerat säsongspremiär för sportbåtsträningarna i HSS. Efter gemensamma insatser från sportbåtsgruppen förra helgen, då båtarna uppdaterades med nya fall och tampar från Liros, tvättades samt mastades på så laddar HSS nu för Allsvenskan 2019.

Alla som är intresserade och har möjlighet samlas på HSS 11.00 söndag 10 mars och gör klart det sista på båtarna – vi räknar med vara på sjön vid 12.00.  Beroende på väder och vind (just nu ser det lite blandat ut med sol, snö och möjligen lite regn) kör vi en eller ett par timmar och får bort den värsta (f)rosten.

Avsikten är att vi ska få till minst fyra träningstillfällen innan North Sails Trim Cup i början av april.

Vi ses på havet!

Sportbåtskommittén

Taggar:

Kommenteringen är stängd