• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Spontanfika på HSS – en helt vanlig tisdag!

Ett tappert gäng längtar in våren på nyårsdagen med kaffe och bullar på loftet i stugan. Det snackades båtrenovering, sommarens resmål och kanelbullens vara eller icke vara högst upp på prispallen i fikabrödets inofficiella tio i topp-lista. Men även lite hemsida, vad som händer i klubben och tankar om framtiden. Det är ju viktigt att som vanlig medlem engagera sig i klubben för att den skall förbli alla medlemmars “vår klubb”. Valberedningen ligger på pin kryss för att rekrytera nya förmågor så jag misstänker och hoppas att de blir glada för kandidater som ställer sig upp och vill hjälpa till. Även hemsidan behöver nya krafter som kan hjälpa till att fatta pennan och bli redaktörer.

Hemsidan.
Vill du bli hjälpredaktör för www.hss1910.nu? Alltså skriva små korta texter (hur långa ni vill) och lägga till någon bild för att hjälpa till att hålla hemsidan levande.
Prata med Svante Stenberg eller lägg en kommentar nedan så kontaktar jag er.

 

Vill ni tipsa Valberedningen.
Tipsa genom formuläret på länkade sidan.

Valberedning

 

Bästa hälsningar
Webmaster…

Taggar:

Kommenteringen är stängd