• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Allsvenskan 2019 – HSS satsar uppåt

Alla medlemmar som är intresserade av kappsegling i sportbåtar och Allsvenskan 2019 är välkomna till ett upptaktsmöte söndag den 10 februari kl. 14.30 (samma dag som HSS årsmöte – som börjar kl. 16.00).

Sportbåtskommittén jobbar för att få ihop en träningsgrupp som i organiserad form kör träning på söndagar under våren – vi siktar på att komma igång redan i början av mars – om vädret tillåter 😊.

Första helgen i april anordnar dessutom HSS i samarbete med SSF och North Sails Trim Cup för sportbåtar (CB66, J70 & Melges 24) den 5 – 7 april 2019.  Det blir en utökad satsning från North Sails och SSF och på fredag eftermiddag samt lördag förmiddag blir det träning där North Sails har några riktiga toppnamn på gång som coacher. På lördag eftermiddag och söndag förmiddag fram till runt lunch blir det kappsegling med många race på korta banor. Vi räknar med 20-25 båtar och planeringen är i full gång. Mer info på mötet och HSS hemsida under våren.
Vi ska också få ihop ett lag på minst tolv medlemmar som är intresserade av att se till att HSS inte bara håller sig kvar i Allsvenskan – utan också klättrar uppåt i resultatlistorna. För att nå dit behöver vi kappseglare som är beredda att prioritera träningarna under våren och bidra till att gruppen utvecklas under hela säsongen. Målsättningen är att HSS 2019 ska kvalificera sig till semifinal i Champions League, vilket de fem första lagen under 2019 gör (vilket är nytt för i år, tidigare var det de fyra främsta lagen).

Så missa inte mötet på söndag den 10 februari kl. 14.30 om du är intresserad av Allsvenskan och kappsegling i sportbåtar!

Deltävlingar i Allsvenskan 2019
Strängnäs: 17-19 maj.
Malmö: 31 maj-2 juni.
Örnsköldsvik: 23-25 augusti.
Västerås: 13-15 september.

Taggar:

Kommenteringen är stängd