• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Boka upptagningstid!

Även den finaste sommar övergår i höst och det börjar bli dax att ta upp båten för vintern. All bokning görs via vårt bokningssystem som finns på denna länk.
Vid årets upptagning kommer du att märka en del förändringar i rutinerna beroende på att vi har tappat ett antal uppställningsplatser för att göra plats för lotsens utbyggnad. Detta innebär att din båt kan komma att få en annan ställplats. Har du stått påmastad så kommer du att få göra det även vid årets upptagning.
Det är mycket viktigt att du läser de av klubben fastställda bestämmelser för upptagning, du hittar bestämmelserna under fliken “Om HSS”. För att göra ett förtydligande, så måste du kunna visa att din båt har en gällande försäkring vid upptagningen, kan du inte styrka detta kommer båten inte att lyftas upp.
Medlemmarna som ställer upp ideellt på sin fritid för att köra sub-liften är för att kunna ge dig en bra service beroende av att du följer de bestämmelser som gäller.

Har du frågor om upptagning eller ställplatser är du välkommen att kontakta hamnkaptenen på tel 070-2769183.

Välkommna till höstens upptagningar.
Leo Sörensen/Hamnkapten.

Taggar:

Kommenteringen är stängd