Information från hamnkaptenen

Måndag 05-28 påbörjas arbetet med att tömma ställplatserna A och B på stora planen.
Ni som har båtar som ni inte har för avsikt att sjösätta under veckan fram till 06-03 skall kontakta Leo på tel:070-2769183, om ni inte hör av er kommer båtarna att flyttas under veckan. Målsättningen är att ägaren skall närvara vid flytten, om ägaren uteblir eller inte hör av sig kommer båten att flyttas oavsett.
Samma sak gäller för vaggor och kärror från redan sjösatta båtar. Stöttor skall ställas på anvisad plats kontakta Leo så får ni hjälp med anvisning av plats, glöm inte att märka materielen med namn och telefonnummer.
Den materiell som ligger kvar på era platser utöver vaggor,stöttor och kärror, kommer att behandlas som skrot och bortforslas genom min försorg.

Syftet med dessa åtgärder är att vi tillsammans skall sträva efter och arbeta för att skapa en ren och trivsam miljö omkring oss och våra båtar.

Leo Sörensen
Verksamhetsansvarig/Hamnkapten HSS

3 Svar to “Information från hamnkaptenen”

 1. Anders Eliasson
  2018-06-03 at 11:21 #

  Jag har försökt ringa många gånger. Jag är från Danmark och har köpt en segelbåt (Mistinguette) som står på land i HSS. (vit med nymalad svart botten, namn Skidbladner) Jag har bokat Sjösätning 6-16 (Anders Eliasson) Jag var på platsen förra helgen och pratade med dem som ordnar Sjösätning som och fick veta att allt var ok. Om det finns några problem kan ni kontakta mig, ring +45 42477578 eller email donnybalonny@hotmail.com. Jag kommer inte till Halmstad för 6-15. Hälsningar Anders

 2. Anders Johansson
  2018-06-08 at 02:22 #

  Hej Leo,
  Jag har haft en del problem i familjen med dödsfall och psykiska problem under det senaste halvåret. Jag vill gärna sjösätta min båt, men kan inte hitta någon tid för det, kan du hjälpa mig eller handlar det helt enkelt om att ge sig på svaga personer?
  Jag har inte haft ett enkelt liv de senaste sex månaderna, skall det bli ännu svårare? Och då vill jag veta varför?
  Jag sjösätter min båt när det passar dig, ge mig en tid.

  Med vänlig hälsning
  Anders Johansson
  Maxi 800

 3. Stefan
  2018-08-27 at 09:01 #

  Hej Erik/Leo
  Jag har möjlighet att komma till hss imorgon 28/8
  för att få en landplats tilldelad. Finns du eller någon annan
  där på fm för att visa mig?
  Hälsningar Stefan
  0738090151

Svara