• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Vill du veta varför en fjäril på Kuba kan bli en kuling i Halmstad!?

ÄNTLIGEN NU BLIR DET TORSDAGSÄRTOR!

Vill du veta varför en fjäril på Kuba kan bli en kuling i Halmstad, då ska du definitivt komma till klubbstugan torsdagen den 1 mars kl 18.00.

Jonas Trulsson, seglare och kappseglare från Ängelholm/Båstad kommer till oss och berättar om väder och vind i allmänhet och förhållandena på Laholmsbukten i synnerhet. Då Jonas tidigare varit chef för Försvarets Meterologskola här i Halmstad är han synnerligen väl ägnad att föreläsa om våra lokala väderförhållanden.

Vi gör som vanligt, vi börjar med Pelles utsökta ärtsoppa klockan sex och därefter släpper vi lös Jonas strax innan klockan sju.

För att Pelle ska ha en uppfattning om hur mycket soppa han ska tillaga ber vi dig meddela om ditt deltagande, antingen via mejl till kansliet halmstads.segelsallskap@telia.com /tel 035-217653 eller anteckna dig på listan i stugan.

Väl mött!

Fritidsbåtskommittén

Kommenteringen är stängd