Danska smörrebröd och adventbåtloppis på HSS idag

Ett 40 tal HSS medlemmar slöt upp idag när det var båtloppis och senare Danska smörrebröd på menyn…med tillbehör. Tack till alla er som fixat och donat det är uppskattat!!

Text/Foto Thoya

Riktigt gott!

Normalt kör jag seriebildstagning vid plåtning av människor….varför undrar en del…notera Anna som lär sätta ögonen i mig nästa gång vi möts. Men lägger ut ändå.. en generationsbild som visar att segling är för alla åldrar.

Vågar man skriva detta nu i metoo kampanjen….det är en sextant! Min egna är i metall och tog mig över pölen dit och åter… funkar utmärkt.

Nya medlemmar kan tycka det känns läskigt att komma in i klubbstugan….dessa bägge bilder gör mig beredd att hålla med.

Harkens nya miljösatsning….block gjorda från Svenska skogar.

Barbro ser jag inte så ofta men vet att hon är en fena på käk.

Ett svar to “Danska smörrebröd och adventbåtloppis på HSS idag”

  1. Lars Meijer
    2017-12-05 at 06:13 #

    Tack för fina foto och trevlig btext.
    Läskiga gubbar håller jag inte med om. Två ser oerhört välkomnande och “oläskiga” ut. Den tredje har fastnat i tankar kring Kosterbåtar, som syns akter om honom, och undrar varför tiden är ur led..

Svara