• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Hur ska vi driva vår fina förening????????????

Nu på söndagseftermiddagen var två från SISU Katharina Nilsson och Sven Svensson och informerade oss i ämnet föreningslära i klubbstugan. Vi fick några knutar lösta i ämnet och föreningen tackar för informationen!

Nu är det så här att Svante plockat ihop tre träffar nu i novembermörkret och vi har en chans att få lite båtliv i oss även denna årstid. Lite mer än en handfull medlemmar var här idag och det är en tydlig signal att masa sig ner till klubbstugan den 19/11 mellan 14:00 – 16:00 och diskutera varför???? Då kommer äldre medlemmar att berätta lite forntidshistoria om HSS och vi ska även diskutera hur vi vill ha det. Ska vi fortsätta i den anda vi har idag eller ska vi lämna ut hela verksamheten till anställda och så kör vi föreningen som en parkeringsplats till ett fåtal som har råd????…… min personliga beska kommentar känns som att vi tyvärr är på väg i den riktningen.

Vi har en hjärtstartare i klubbstugan och den får vi utbildning på onsdag (8/11)  Civilförsvaret kommer att informera och ge tips hur vi ska göra i krissituationer, strömavbrott mm. Vi äldre uvar kan nog reda ut en del elände men ungdomar tycker jag gott kan ta sig hit och få lära sig lite hur man hanterar lite stökiga situationer……det finns nämligen inga appar på mobilen som tex ordnar så ni får elen tillbaks vid ett större elavbrott eller en app som fimpar en svår storm. Där jag bor är väl inte elnätet det mest stabila och efter stormen Gudrun var jag spänningslös i 24 dygn och efter Per drygt 8 dygn…där kan undertecknad bidraga med lite taktik och tips! Lever på gränsen till “off grid” idag.

Thoya.

Katharina Nilsson SISU ser mot horisonten en ljus framtid för HSS. Det hoppas även undertecknad på att vi fortsatt kör föreningen ideellt och har våra arbetsdagar och använder föreningens medlemmars kunskaper för att hålla nere kostnaderna…… känner inte riktigt än för att lägga ut båten på blocket på grund av att inte ha råd att ligga kvar på HSS!!

Kommenteringen är stängd