• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Svenska mästare i Folkbåt 2017 SWE 1328

Här är ett gäng gooa gubbar och högst på prispallen har vi Svenska mästare i Folkbåt Magnus Johansson med crew i Slaghöken SWE 1328 från Karlskrona SS. Tvåa blev Lennart Magnusson med crew i Emelie SWE 1390 från LDSS och bronset gick till Lars-Gunnar Lindberg med besättning i Olivia SWE 1323 från Vikingarnas SS. Snyggt jobbat!!!

Jag har fått många förfrågningar om att köpa loss den högupplösta filen vilket känns hedrande! Mejla mig önskad bild genom att klicka här på hemsidan så mejlar jag över önskad fil högupplöst. 350 pengar vill jag ha för det och vill ni köpa fler kör vi mängdrabbat! Min mejladr är info@vinnaltfoto.se Är hemma nästa vecka sen smiter jag ut och seglar ett tag./Thomas

Text/Foto: Thoya

Jag tror detta är vinnarbåten Slaghöken SWE 1328.

Totalt har vi överst på prispallen Per Jörgensen i Kajka SWE 55 Kolding Sejlklub silver gick till Jonny Jörgensen i Bango DEN 972 och bronset gick till Svenska mästarna 2017 Magnus Johansson Slaghöken SWE 1328.

Taggar:

Kommenteringen är stängd