Folkbåtarna luftar sig inför SM

Våren är här och nu har båtarna börjat komma i vattnet. Idag den 1:a maj var två av Folkbåtarna, nämligen Svante och Folke, ute och luftade sina båtar i det fina vädret. Film och redigering av Daniel Stenholm.

Den 5-8 juli är det dags för Folkbåts SM som Halmstads Segelsällskap arrangerar. Den slutgiltiga anmälan är öppen på https://www.hss1910.nu/2017/03/notice-of-race-och-anmalan-till-folkbats-sm-2017/.

Taggar:

Ett svar to “Folkbåtarna luftar sig inför SM”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.