Det börjar bli hög tid att anmäla sig för Folkbåts SM 2017!

Mötet idag angående stundande Folkbåts SM visade att många ännu inte anmält sig och betalat in startavgiften som ni kan göra via denna länk https://www.hss1910.nu/2017/03/notice-of-race-och-anmalan-till-folkbats-sm-2017/ Det skapar lite problem för arrangörerna!! Så försök att få till den biten nu.

För er som vill deltaga på regattamiddagen och Folkbåtens 75 års firandet och som inte deltar i seglingarna eller på annat sätt är involverad kan inom kort här via HSS hemsida anmäla ert deltagande.

Lite Folka bilder från klubbens Tisdagsegling i veckan.. info för er på Folkbåtsförbundets hemsida.

Text/Foto Thoya

Ett svar to “Det börjar bli hög tid att anmäla sig för Folkbåts SM 2017!”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.