• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Vattnet avstängt för båttvätt HSS hamnplan.

Idag 2017-04-11 kl 11.00 meddelade Laholmsbuktens VA att det råder bevattningsförbud i både Halmstad och Laholms kommun. Det råder även förbud att tvätta bilen, båtar mm. HSS har idag beslutat att vi ska dra vårat strå till stacken och har stängt av vattnet för båttvätt, skulle se rätt illa ut om vi körde på som vanligt. Vatten är vårt viktigaste livsmedel och det måste vi vara rädda om.

Men…. problem är till för att lösas så det jobbas för fullt så vi kan ta vatten från hamnen via en pump anläggning och några slangar fördelade över området. Det kommer inte att bli lika tätt med slangar som i vanliga fall så vi får försöka att hjälpas åt och ta hänsyn till varandra. Alternativet är att bära vatten i hinkar från stugan, så jag tror detta känns rätt ok.

Kommer att uppdateras här på hemsidan när vattenlösningen är klar.

Thoya.

Kommenteringen är stängd