• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Lite Folkbåtsdetaljorgie.

Efter SM mötet angående Folkbåt till sommaren idag, fick det bli några bilder på gammalt & nytt. Dessa inlägg hamnar även på Folkbåtsförbundets hemsida och riktas ditåt.

Skotbänkar kan det vara sexigt…. tycker jag! Spana in denna skönhet som sitter på en riktigt fin träfolka här i klubben som ägs av en trevlig “tant” som vårdar 99% och seglar 1% 😉 Lite upphottad av vår hovleverantör på båttillbehör Peter Carlsson.

Nu det moderna som Folke HSS chairman får stå för. Visar med tungan rätt i mun sitt värstingroder som var lite svårt att få fram på bild men är fasad för att ge bättre lyftkraft, mindre vibrationer och lättare. Fasningen är bara åt ett håll så det får väl bli SB vind och båten går rätt mot kryssmärket… slippa slå och annat tjafs….nu är det glimten i ögat som gäller….. för er som inte känner undertecknad!

Text/Foto: Thoya

Kommenteringen är stängd