• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Laguppställning Allsvenskan 2017

Snart är det dags för Allsvenskan Segling, som HSS är med i för tredje året i rad. Första deltävlingen seglas den 19-21 maj i Strängnäs. Efter att bland annat att ha frågat våra medlemmar här på hemsidan om de vill vara med och segla Allsvenskan närmar vi oss nu en komplett laguppställning för Allsvenskan 2017. Dessa är:

Anders Hellekant, Rebecca Hellekant, Christoffer Hellekant, Alexandra Hellekant, Christian Backhausen, Jörgen Preuss, Anna Gunnarsson, Calle Johansson, Stellan Nilsson, Michael Ahlberg, Fredrik Tramp, Hubert Carlander och Emelie Carlsson.

Vi räknar med att ytterligare 1-4 namn kommer med på listan. Av de fyra regattorna är tre, Strängnäs, Jönköping, Gottskär klara vad det gäller besättningar. Fortfarande är Ekerö 9-11/6 inte klart och vi i J/70-gruppen är öppna för förslag.

J/70-gruppen

Kommenteringen är stängd