• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Välkomna till Halmstad och SM för Nordisk Folkbåt 2017.

404

Välkomna till Halmstad och SM för Nordisk Folkbåt

5 till 8 juli 2017

Jubileumsmärke PMS300

Allla folkbåtsseglare hälsas hjärtligt välkomna till Halmstad i sommar för att göra upp om vem som ska bli svensk mästare i klassen. Det planeras 8 seglingar under tre dagar på kryss/länsbanor strax utanför piren till Halmstads hamn. Det är inte första gången som Halmstads Segelsällskap arrangerar folkbåtsmästerskap, såväl SM som GP och Lag SM har avgjorts på våra vatten, så vi känner oss trygga med uppgiften.

381

Halmstad är en av Sveriges populäraste semesterstäder, vi hamnar alltid i topp på turisternas ranking av landets bästa sommarstäder. Det finns alltså all anledning att komma till oss och kanske stanna några dagar extra i vår fina stad.

Hotell finns det självklart gott om gå in på www.destinationhalmstad.se för utförlig information, dessutom kan vi erbjuda specialpriser med svensk seglings samarbetspartner Scandic Hotels samt vår lokala favorit Norre Park Clarion Hotel.

Alternativt har ni möjligheten att tälta, ställa husvagn eller husbil kostnadsfritt på klubbens område.

Kommer ni med båt landvägen så har klubben egen telfer som lyfter er i och ur Nissans något bräckta vatten, och det finns gott om parkeringsplats för såväl trailer som dragbil. Om ni behöver ligga i hamnen , på land eller i vattnet, före eller efter, i anslutning till regattan så fixar vi det också.

Folkbåten fyller som bekant 75 år varför det vore trevligt om inte bara kappseglingsintresserade vill komma till oss för at celebrera vår unga 75-åring. Jubileumsregattan med tillhörande sociala evenemang kommer att erbjuda många tillfällen till trevliga möten där vi kan utbyta erfarenheter och tips rörande vår uppskattade folkbåt.

o109

Vi hoppas att ni alla känner er mycket välkomna till Halmstad, gå gärna in på vår hemsida www.hss1910.nu. Här kommer fortlöpande att publiceras information om regattan. Redan nu kan du faktiskt föranmäla ditt intresse på sidan.

Väl mött på Laholmsbukten i sommar!

Halmstads Segelsällskap

Svenska Folkbåtsförbundet/ Halmstads Folkbåtsflottilj

forst13

vall11

Skulle vara trevligt och fylla kölbåtsbryggan i bild med “Folkisar” till SM 2017!

Taggar:

Kommenteringen är stängd