• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

J/70 träningsläger den 1 april

1 april 2017 – save the date!

Svenska J/70-förbundet anordnar ett träningsläger i Halmstad den första helgen i april tillsammans med Halmstads Segelsällskap. Förhoppningen från förbundets sida är att en förstklassig tränare med stor erfarenhet från J/70 håller i träningshelgen och det blir massor av segling på korta banor under två dagar – på samma vatten som SM i J/70 ska seglas sommaren 2017. Allt till självkostnadspris.

I Halmstad finns fyra J/70 och tillsammans med besättningar från Göteborg och Stockholm hoppas vi på 15 båtar på vattnet i månadsskiftet mars/april 2017! Så tveka inte – anmäl er i anmälningsformuläret nedan redan i dag!

Mer info kommer att publiceras så snart alla bitar faller på plats. Men anmäl er redan i dag via anmälningsformuläret nedan.

 

Taggar:

Kommenteringen är stängd