• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Mycket intressant föredrag om Costa Concordia!!

1942

Vi var ett gäng HSS:are som lyssnade till Patrick Wennebäck när han berättade om Costa Concordig förlisning utanför Italiens kust feb 2012. Patrick var där nere för att bistå/expertis åt Italien när det gällde dykningsarbetet som var milt utryckt omfattande. Ett arbete som tog 6 månader. Några saker som stack ut var Italienarnas proffsiga räddningsaktion och sitt proffsiga sätt att ta hand om anhöriga. Miljötänket gick heller inte av för hackor då man i fartygets område flyttade alla!!!!!… musslorna till andra sidan ön!!

Proffsiga var även ärtor och pannkakor fixade av Pelle…. och tack Svante för att du fixar med dessa torsdagsträffar under vintern….. blir lite som en positiv nedräkning till vårens sjösättningar!

Men uppslutningen på dessa trevliga träffar kunde vara bättre!! Passa på och få ett trevligt avbräck i den för tillfället lite gråa tiden. Så se till och masa er ner nästa gång som är i januari, håll koll på hemsidan för tid och datum!

Thoya.

1943

Kommenteringen är stängd