Info SM i Folkbåt 2017

ostra6

Så var då ett nytt möte angående Folkbåts SM 2017 avklarat idag. Sponsorerna börja nu rulla in och gällande bröd blir vi sponsrade av Östras Bröd här i Halmstad (som ni ser på bilden ovan är bagarna glada på Östras Bröd…bild från ett fotojobb i somras) Vi har även blivit sponsrade på den “gröna” avdelningen men sponsorn vill göra detta i tysthet. Men STORT Tack till er!!!

Klart du vill Sponsra Folkbåts SM nästa år. Antingen kan du bidraga med något som behövs i seglingssamanhang eller så kan ert företag bli synligt på Folkbåtsförbundets hemsida och på deras tidning i ett år för endast 3000 kr och vad jag förstått tillfaller dessa pengar då till SM tävlingarna här i Halmstad nästa år!! Kontakta Svante om detta!!

 

Text/Foto Thoya.

 

 

upp10rund121944

Taggar:

3 Svar to “Info SM i Folkbåt 2017”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.