• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

ADVENTESBÅTLOPPIS I BÅTHUSET MED MÖJLIGHET ATT EFTERÅT ÄTA DANSK FROKOST TILL FACILT PRIS.

ADVENTESBÅTLOPPIS I BÅTHUSET MED MÖJLIGHET ATT EFTERÅT ÄTA DANSK FROKOST TILL FACILT PRIS.julloppis

Loppis den 3 december 2016 kl. 11-13

Ta chansen att förstärka kassan inför julen och bli av med saker du inte behöver. Bord/plats kostar 50 kronor till klubben och betalningen för det du säljer behåller du. Bord/plats bokas senast den 29 november 2016 genom kansliet eller på lista i klubbhuset. Vi gör plats i första skeppet i båthuset och bjuder på varm glögg av olika slag.

Dansk frokost med start kl. 13

Efter loppisen finns det möjlighet att till ett facilt pris äta danska smörrebröd med tillbehör i värmen i klubbhuset. Anmälan om deltagande sker på separat lista i klubbhuset eller till kansliet tack.

VARMT VÄLKOMMNA!

Kommenteringen är stängd