• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Utvärdering Tisdagsseglingarna

1517

Till årets säsong har vi på tisdagsseglingarna gått tillbaka till det nygamla konceptet med jaktstart. Antalet deltagande båtar har i år stigit med 58% jämfört med föregående år, vilket är väldigt positivt. Den sista tisdagen för säsongen hade vi fina 28 deltagande båtar!

Men vi nöjer oss inte med det. Nu vill vi veta vad ni tycker om våra tisdagsseglingar och vad vi kan göra bättre för att locka ännu fler deltagare. Därför vill vi att alla ni som på något sätt varit deltagande på tisdagarna som gast eller rorsman, samt ni som har velat vara med men av någon anledning inte varit med, svarar på nedanstående enkät. Den är anonym men vill ni svara med namn så får ni gärna det.

 

Taggar:

Kommenteringen är stängd