SM i Folkbåt 2017 står HSS som arrangör!!

1896

April 1942 sjösattes den första Folkbåten vilket innebär 75 år 2017. Detta ska firas i farvattnen utanför Halmstad med SM segling som pågår mellan 5 – 8 Juli 2017, arrangör Halmstads Segelsällskap.

Idag var första mötet för detta i HSS klubblokal och Svante som man kan kalla projektledare spånade med oss som medverkade hur vi ska få till det på bästa sätt.

Som vanligt gör det sig inte själv så funktionärer ute på banan behövs så känner du dig manad för att få uppleva en vacker 75 åring på vattnet är det bara att hojta till.

Farbröderna utan rollator (lite häftigt) på bilden mellan två folkisar är involverade på något sätt och var med på mötet.

Stellan tippar på ca 38 deltagare och bara i våra farvatten ställer 6 – 7 lokala folkbåtar med duktiga seglare upp och ryktet säger eventuellt ett par till!!

Text&Foto Thoya

tisdag3

 

Taggar:

2 Svar to “SM i Folkbåt 2017 står HSS som arrangör!!”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.