• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Alice och Ronja representerar Sverige i ISAF Youth World Championships!!

Efter två helgers kvalseglingar i GKSS samt nu i helgen i KSSS och sammanlagt 15 delseglingar står det klart att Ronja Lundberg och Alice Borslöv är klara som bästa tjejbesättning i 29:erklassen. Det innebär att de kommer att representera Sverige i ISAF Youth World Championship som i år går 14-20 december i Nya Zeeland. HSS har alltså en landslagsseglare!!

Stort Grattis Alice! Vi kommer att sitta bänkade framför brasan och kolla trackingen när du seglar VM i sommarvärme. 🙂

Resultat från helgens seglingar: http://www.ksss.se/Documents/Resultat2016/OCR2016/CourseC-8-2.html

Mer om ISAF Youth Worlds : http://www.isafyouthworlds.com/home.php

 

img_1450 alice-o-ronja

Taggar: ,

2 Svar to “Alice och Ronja representerar Sverige i ISAF Youth World Championships!!”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.