• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Summering från Vallda och Dragonforce65

1718

Härligt att se Rockisar på pallen! Målmedveten träning har tagit Magnus Odin och Jonas Samson lång väg snabbt! Blir spännande att se om det dyker upp några fler begåvade seglare från Halmstad. Alla förutsättningar finns med Jonas och Magnus som förebilder. Och stort grattis till Mikael Pettersson för en snygg andra plats! Vallda var en mycket positiv bekantskap. Ser fram emot nya arrangemang genom Mats Hansson:s utmärkta värdskap! Och stort tack till Petter Kostmann med sambo för start och resultat hantering. Det här var en bra genomkörare och motivationshöjare för oss andra högt rankade seglare inför mästerskapet i Mariestad! Med 30 anmälda till vårt KSM just nu hoppas vi slå förra årets deltagarantal om 32.

Kommenteringen är stängd