• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

HSS femma inför sista dagen

DS5D3721

Foto: Daniel Stenholm

I Allsvenskan Segling ligger HSS på en finfin femteplats efter den andra dagens seglingar i Långedrag. Janne Nilsson, Lasse Smedberg, Anders Hellekant och Uno Zell har seglat riktigt bra med bra starter, bra manövrar och bra boatspeed. I nionde racet lyckades de dock strula till det för sig när de trasslade in sig i linan till peket vilket fick till följd att peket åkte in i båten och gjorde gennakern ostabil med en broach som följd som tog lång tid att reda ut. Men trots detta lyckades de segla upp sig till en fjärde plats i racet.

HSS ligger inför sista dagen på den femteplats, endast en poäng efter fjärdeplatsen som innehas av Kaparen, med den tidigare världsettan i Match Racing, Marie Björling, som rorsman. I topp hittar vi KSSS före Cape Crow YC, vilka också gör upp om totalvinsten i Allsvenskan, då dock i omvänd ordning då Cape Crow leder med två poäng före KSSS. På tredje plats hittar vi Ekolns SK. I totalen ligger HSS just nu på en fin åttonde plats.

Följ tävlingarna live med livetracking och videosänding med kommentatorer på denna länk

DS5D2631

DS5D3105

DS5D3777 DS5D3749

Taggar:

Kommenteringen är stängd