• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Funktionärer sökes!

SM-C55-dag3_DS1_10081

På lördag är det dags för Lappens Cup. Vi behöver dock fler funktionärer för att kunna få ihop arrangemanget. Det handlar om hjälp på startbåten och på bojbåten med att lägga ut rundningsmärken. Ni behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, vi uppskattar att hjälp vi kan få. Det är dessutom mycket lärorikt att vara funktionär och se hur allting runt en kappsegling fungerar, och att se hur båtarna seglar på banan.

Får vi inte ihop fler personer som kan ställa upp och hjälpa till löser vi inte arrangemanget. Och ni som inte ska segla, vi uppskattar alla väldigt mycket om ni har möjlighet att ställa upp för klubben så vi kan genomföra denna segling. Det ska bli soligt och fint och lätta vindar, så det kommer bli mycket trevligt ute på vattnet 😎☀️
Hör av er till Anders Sköld, Svante Svensson eller Daniel Stenholm (070-6305848, daniel@stenholm.net). Eller skriv en kommentar nedan.

Kommenteringen är stängd