• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Familjen Hellekant på plats på Sardinien

20160923_094749

Den fantastiska familjen Hellekant, som representerar Halmstads Segelsällskap i finalen i Champions League på Sardinien är nu på plats och lämnar följande rapport:

Hej!
Nu är vi på plats i Porto Cervo. Gårdagen användes till träning och registrering så nu är allt klart inför dagens seglingar. Det ser ut att bli lättvind hela regattan. Igår under träningen låg det kvar kraftig dyning som gjorde det svårseglat men vi tyckte vi hade god fart i båten. Båtarna är nya och vi kommer segla med helt nya Quantum segel. Det är en fantastisk känsla att hissa en ny gennaker för första gången.
Vi kommer segla i blå båt nr 1 i första racet.
Anders

fullsizerender

Taggar:

Kommenteringen är stängd