• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Deltävling 4 i Allsvenskan i helgen

DS5D6596

I helgen är det dags för den fjärde och sista deltävlingen i Allsvenskan i Segling. Den här gången seglas det i Långedrag, Göteborg och HSS representanter är Jan Nilsson, Lasse Smedberg, Uno Zell, Anders Hellekant, Hubert Carlander (om ryggen tillåter) och Rebecka Hellekant.

Bland de andra deltagarna kan nämnas att Anna Östling kommer att styra för Cape Crow YC, och hon är Match Racingstjärna med bland annat VM guld 2014 och deltagande i OS 2012. I KSSS har tidigare Magnus Voxén varit rorsman, och han har bland annat seglat Volvo Ocean Race… Så det är inga nybörjare som står som motståndare till HSS i Allsvenskan.

HSS ligger på 10:e plats totalt i Allsvenskan  av 18 lag efter placeringarna 5, 8, 15 i de tre tidigare tävlingarna. Leder gör Cape Crow Yacht Club från Hönö, före KSSS.

Seglingarna följer man smidigt på plats i Långedrag, det kommer att vara kommentatorer på land som kommenterar seglingarna. Kan man inte vara på plats följer man det smidigt på nätet, det kommer att vara livetracking på båtarna och uppdateras flitigt på Allsvenskans Facebooksida med texter, bilder och intervjuer.

Livetracking och resultat
Facebook Allsvenskan Segling
Hemsidan för Allsvenskan Segling

Taggar:

Kommenteringen är stängd