• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

KM i J/70 i Marstrand i helgen

DS5D8516

Foto: Daniel Stenholm

I helgen seglas klassmästerskap (vilket riksmästerskapet för en klass heter innan det får SM-status) i J/70 i Marstrand. Från HSS finns det glädjande nog med tre båtar på startlinjen, det är SWE 559 med Stellan Nilsson, Michael Ahlberg, Fredrik Tramp och Hubert Carlander, SWE 991 – HSS rosa båt med Emelie Carlsson, Niklas Carlsson, Mathias Andersson, Robert Alyhr och SWE 992 – HSS blåa båt med Christian Backhausen, Jörgen Preuss, Martin Gröndahl och Johan Forsman.

Alla besättningar är på plats på Marstrand, så också anmälningar och försäkringspapper tack vare förutseende initiativ från allas vår 1:e mekaniker Peter Carlsson. Det är 27 båtar anmälda och allt tyder på att det skall bli tät och bra segling. DMI lovar vind 8-12 m/s i morgon, mojnande till i morgon kväll. På söndag är det lite oklart men strax söder om Marstrand kan det blås en del ute på Kattegatt men lite längre norrut, speciellt vid Svenska kusten kan det vara lugnt < 4m/s under Söndagen. Spännande tider härliga tider!

Lycka till!!

 

Kommenteringen är stängd