• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Allsvenskan till Malmö för delsegling 3

11886161_1640003762950764_385505677278654901_o

Till helgen är det dags för delsegling 3 i Allsvenskan i Segling. Den här gången är det i Malmö som seglingarna genomförs. I totalställningen ligger HSS på en fin sjätte plats efter stabila insatser i Motala och Ekerö.

I HSS läger har tyvärr Hubert Carlander fått lämna återbud p.g.a ryggproblem. Ersätter gör Christan Backhausen från Letto di Pletto. Det innebär att HSS lag består av Stellan Nilsson, Fredrik Tramp, Michael Ahlberg, Christian Backhausen och Emelie Carlsson. Förra året var det tuffa förhållanden med mycket vind, och det lutar väl mot nåt liknande i år på prognoserna.

Vi fick ett snack med Michael Ahlberg:

Vi är taggade för att segla Allsvenskan! Det ska blåsa mycket så vi kommer att växla en del i besättningen. Vi brukar segla bra när det blåser mycket, så vi hoppas på en liknande placering som förra året, runt topp 5. Kan vi hålla det är vi nöjda

Tävlingarna går att följa via Livetracking på http://www.svensksegling.se/SSFtavlingar/Allsvenskan/liveresultat/. Det kommer även att uppdateras flitigt på tävlingens Facebooksida, gå gärna in och gilla sidan för att enkelt ta del av uppdateringarna: https://www.facebook.com/allsvenskansegling/

Ett stort lycka till från hela Halmstads Segelsällskap!

 

Taggar:

Kommenteringen är stängd