• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Seglarskolan 2016 – Nu kör vi!

 

530

I morgon börjar det! Hamnen kommer att fyllas av glada optimister och sugna C55 seglare i 5 veckor framåt. Förra året fick vi fulla kurser på fyra veckor varför vi utökade med en i år och nu har vi nästan fyllt upp dessa också. Just nu har vi 84 anmälda till 90 platser. Så för er som fortfarande inte är anmälda så finns det några ströplatser kvar.

Vad är det nu som gäller för våra seglare då?

Vi håller precis som hemsidan säger på mellan 9-15, måndag till fredag (v.25 söndag-torsdag). Däremot är det väldigt bra om ni kan vara där ett par minuter före nio så vi kan komma igång så snabbt som möjligt.
Dagarna brukar börja med ett kort teoripass, sedan en kort fruktpaus eller liknande för optimisterna, och så ut på vattnet fram tills lunch som blir någon gång mellan 11-12. Efter lunch kör vi oftast ytterligare ett kortare teoripass och sedan seglar vi så mycket det går. På måndag när kursen börjar har vi en liten introduktion och frågestund där föräldrar väldigt gärna får vara med.

Vad ska ni ha med er då?
– Mat, vi har kylskåp ni kan förvara maten i under dagen samt mikrovågsugnar för er som vill värma er mat.
– Oömma kläder, samt minst ett ombyte då det kan bli mycket blött ute på havet!
– Regnkläder
– Vattenflaska är väldigt bra att ha med, man blir lätt törstig ute på vattnet.

Flytvästar finns att låna i alla storlekar, men har ni egna ni hellre vill använda är det självklart tillåtet.

Har ni några frågor skriv ett mail eller ring mig.

Mvh
Axel Danielsson

0705-345326

axel.danielsson@hotmail.se

ld19

 

 

Taggar: , , ,

Kommenteringen är stängd