• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Intressant föredrag om Hansson & Möhringbranden 2012.

1366

Vi var väl ett tjugotal HSS:are som lyssnade till Stefan Ranes intressanta föredrag om branden vi alla minns på Hanssons & Möhring anläggning i Halmstads hamn sept 2012. Stefan var förste räddningsledare på plats den natten och vi fick en inblick i hur tänket kring branden gick. Tackar vi för det gjorde Du bra!

Thoya

1367

1365

Under SB vantspridare gäller Stefan 😉 På bild syns även Svante som fixar till dessa torsdagar under vinterhalvåret.. vi som brukar lalla dit uppskattar dit fix. Ärtor, Punsch och pannkakor fixade Pelle och Björn denna kväll…smakade gott som vanligt!!

1368

Fan vet om inte Stefan har en bakgrund som fotomodell plåtningen tog bara någon minut han ändrade poser helt själv och undertecknad slapp tjata att stå så vrid huvudet etc etc.

Kommenteringen är stängd