• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Påminnelse: Segla J/70 – anmäl ert intresse

allsvenskan-groto-30

Som alla säkert vet vid det här laget har HSS beställt 2 st J/70. Dessa levereras enligt importören den 16:e maj till Marstrand. Sedan är första Allsvenska seglingen den 20-22 maj i Motala där båtarna ska användas. Klubbens J/70 är inköpta för att användas för träning till Allsvenskan, prova-på-seglingar, användas på tisdagarna, i seglarskolan, på våra helgregattor och som även kan användas på entypsregattor runt om i Sverige och Europa(!) för intresserade. Ett regelverk kring hur båtarna kan användas av våra medlemmar håller på att tas fram. Även en träningsgrupp har startats där vi tränar inför Allsvenskan och för att bli ännu bättre på att kappsegla. Träningarna kommer att ske på korta kryss/länsbanor.

Nästa möte för Allsvenskan & J/70-gruppen är den 8:e mars kl 18:00 i klubbstugan. Alla som är intresserade är varmt välkomna!

Vi vill även att ni som är intresserade av att representera HSS i Allsvenskan, vill vara med i träningsgruppen eller vill använda J/70-båtarna på annat sätt anmäler sitt intresse för detta i formuläret nedan. Vi vill veta er ambitionsnivå, vare sig det gäller att vilja vara med i Allsvenskan eller att bara få prova på att segla J/70 tillsammans med HSS rutinerade seglare.

En ny rubrik i navigationen här på hemsidan finns nu som heter “J/70“. Där under finns det diverse matnyttig information och kommer att uppdateras fortlöpande.

Vid frågor, kontakta Karl-Otto Strömberg 0705 184831 eller karl-otto.stromberg@flexprop.se.

 

Kommenteringen är stängd