• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Tonga – Vava´u.

1164

Våran kanslist Erik värmde upp oss när vi lyssnade och såg bilder från hans chartersegling i Kingdom off Tonga och farvattnen runt Vava`u igår kväll. Kul och höra din berättelse om farvatten på andra sidan jorden deras sätt att leva mm och hela föredraget hölls med glimten i ögat! Stort Tack Erik.

Dessa torsdagskvällar en gång i månaden under vinter är väl värda att komma till… Pelle & Björn håller oss med ärtor och pannkakor och Svante fixar så det blir något. Nästa gång i 17/3 kommer Sven Yrvind till oss.

Thoya.

1165

En glad snäcka från Tonga

1166

För er som inte vet ligger Tonga O Australien vid datumlinjen.

1167

Sjökortet luslästes av en del åhörare under kvällen.

1168

Mängder med ankarplatser i området.

Kommenteringen är stängd