• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Några ord från våran Chairman..

Folke vid rodret (Small)

Ordförande har ordet!

Hej på er alla och tack för ett fint årsmöte, läs gärna igenom protokollet.

Det känns otroligt bra i föreningen, ekonomin är i ordning, mycket på gång och våren står för dörren, vad mer kan jag/vi begära……

Som väl alla har uppmärksammat kommer vi att köpa in 2st J-70 i vår, går att mer utförligt läsa om på annan plats så jag går inte djupare in i det mer än att jag både hoppas och tror att det kan bli riktig bra för föreningen. Att gemensamt, gammal som ung, tjej som kille engagera sig i detta kommer att stärka föreningen starkt och förhoppningsvis hjälpa till med återväxten som är avgörande, vi är många som börjar bli till åren….

Vi kommer även i år att använda oss av hamnvärdar, fungerade ju super bra förra året, fick många positiva kommentarer både från husbilsägare så som gästbåts ägare. Anna Danielsson som håller i det gör ett kanon jobb.

Beslutet att börja ta tag i hamnplanen har så smått implementerats med lite olika reaktioner på de som känner sig drabbade. Sammantaget kan man nog konstatera att det kommer att ta några år att få till en hamnplan som skulle kunna användas till annat under sommaren men skam den som ger sig!!!!

På personalsidan jobbas det på, både Erik och Christer gör ett fenomenalt jobb, problemen där är mer av arbetsgivare karaktär, jag och styrelsen gör ju detta på fritiden och ibland räcker inte tiden riktigt till med regelbundna utvecklings samtal och handledning som ju ska finnas enligt mig, vi får bättra oss där!!

För egen del ser jag med stor tillförsikt fram emot säsongen, vi har ju sålt Grinden och ska försöka ge oss på att segla Folkbåt, handhavandet är nog inget problem men att få den att gå fort är en helt annan femma, fast spännande är det….:-)

Till sist vill jag med kraft understryka vikten av vi håller en god stämning mot varandra, vi är alla olika och ser ibland olika på saker och ting men vi har ett gemensamt ansvar i att alla som finns i vår närhet känner sig välkomna och behövda!

Återigen vill jag understryka att vi i styrelsen gör så gott vi kan men ibland blir det såklart fel någonstans så tveka inte att ta kontakt om du upplever något som inte är bra eller kanske till och med känner ett behov av att hjälpa till någonstans, ju fler som hjälps åt, ju lättare och roligare blir allt.

Så, väl mött i klubbstugan eller på bryggan så språkas vi vid!!

Folke

Ordförande

 

 

Kommenteringen är stängd