• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Grattis Hellekant!!

1200

Vid Halmstads Segelsällskaps årsmöte idag delades två pris ut. Anders Hellekant kammade hem båda för sina prestationer i kappseglings samanhang! Pokalen till vänster kallas priset “Lars Göranssons minne tisdagsgruppen” och högra priset är enligt Herr Nilsson Sveriges äldsta vandringspris “CE Lindgrens ständiga vandringspris till sällskapets bästa båt”. Priset kom till 1924!!!

På mötet bestämdes även att införskaffa 2 st J70 som ska användas som träningsbåt till seglings allsvenskan och till tävlingarna. Svenska Seglarförbundet kommer att hyra båtarna av föreningen vid 6 tillfällen. Detta i stora drag vill ni veta mer är ni välkomna till HSS, här är full fart även vintertid…vi bits inte 😉

Thoya

1201

Kommenteringen är stängd