• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

HSS:are i mästerskapstagen

413

Denna vecka är mycket glädjande många HSS-seglare i farten och seglar olika mästerskap.

I Österrike seglar Wilma Larson VM i Zoom 8. Mer information om detta finns på http://www.uyc-wolfgangsee.at/index.php/news-aktuelles-zoom2015. Där finns det dessutom en Livestreaming

I Varberg seglar Leif och Axel Danielsson Europamästerskap i 5o5. 100 båtar är anmälda! Mer information finns på http://www2.idrottonline.se/VarbergsSS-Segling/505EM_15/505Europeans2015/ och Livetracking kan man följa på http://tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=585.

I Sandhamn seglas Sandhamnsregattan där Stellan Nillson & Co seglar klassmästerskap för J/70, och Letto di Pletto seglar SM i Farr 30. Mer information på http://www.ksss.se/Kappsegling/Kappseglingar/Sandhamnsregattan/ och även här finns Livetracking på http://www.tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=586.

I Sandhamnsregattan ingår även SM i 2.4mR, som dock seglas i Saltsjöbaden. Här har HSS med Mats Milbourne, Anders Johansson och Ulf Bengtsson. Mer info på http://www.swe24metre.com/?page_id=2482. Dock ingen livetracking verkar det som.

I Skanör seglar Emelie Carlsson, Niklas Carlsson och Robert Alyhr SM i C55. Mer info finns på http://skanorsbatklubb.se/c55-sm/ och även här Livetracking på http://tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=573.

Med andra ord har HSS med åtta båtar i olika mästerskap enbart den här veckan! Det är ju helt fantastiskt! Vi som inte kan åka iväg och se dem får följa dem på nätet och heja på dem ordentligt!

PS. Ni har väl inte missat att familjen Hellekant fick silver i SM i CB66 tidigare?

 

Taggar:

Kommenteringen är stängd