• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Allsvenskan omgång 3 till helgen

395

Halmstads Segelsällskap deltar under 2015 i Allsvenskan i Segling, tillsammans med 17 andra lag. Hittills har det gått fantastiskt fint, i första omgången i Saltsjöbaden representerade familjen Hellekant HSS med en fin sjundeplats totalt. I den andra omgången i Malmö var det Stellan Nilsson & Co som representerade HSS. Även de kom på en fin sjundeplats totalt i en bitvis hårda vinden. Totalt efter två omgångar ligger HSS på just en riktigt bra sjundeplats totalt. Och nu till helgen är det dags för den tredje och sista omgången på Grötö utanför Göteborg.

Till den tredje omgången i Allsvenskan ställer HSS upp med följande lag: Janne Nilsson – Rorsman, Anders Hellekant – Taktiker, Lasse Smedberg och Uno Zell samt Dan Ohlsson som reserv.

Tidsprogram

Fredag 14 aug

13.00 Rorsmansmöte i hamnen på Grötö

14.00 Första start
After Sail (mat ingår för besättning inkl. avbytare) på Västerhav
Lördag 15 aug

09.00 Första start

After Sail (mat ingår för besättning inkl. avbytare) på Västerhav
Söndag 16 aug
09.00 Första start
Ingen omgång påbörjas efter kl. 14.30.

 

Tävlingarna kan följas på nätet med livetracking på http://www.svensksegling.se/SSFtavlingar/Allsvenskan/. För den nördige finns seglingsföreskrifterna med ytterligare detaljer att läsa igenom på http://www.svensksegling.se/ImageVaultFiles/id_131633/cf_104/Allsvenskan_seglingsf-reskrifter_delt-vling_3.PDF.

Med tanke på att Lasse Smedberg och grabbarna är väl hemmastadda i J/70, och leder HSS Tisdagscup före bland annat Stellan Nilsson, känns det som att det finns goda möjligheter att HSS fortsätta göra fina resultat i Allsvenskan. Ett stort lycka till önskar hela HSS!

Taggar:

Kommenteringen är stängd