• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Lovabukten Runt i ny tappning

415

I år kommer tävlingen Lovabukten Runt att seglas i ny tappning. Start och mål är i Halmstad och seglingen läggs med de fasta märken som finns runt Halmstad så att det blir en bra bana på ca 3-4 timmar. Gemensam start på vattnet utanför Halmstad och målgång i Nissan. Beroende på antalet anmälda båtar kan det bli flera klasser.

Det här blir ett utmärkt tillfälle för alla seglare att komma ut och kappsegla under roliga former. Väderprognosen för lördag är i skrivande stund gynnsam med sol och ca 4-6 m/s.

För de båtar som seglas på max 2 personer får SRSs-mätetal användas (om båttypen har SRSs-mätetal, vilket de flesta tabellbåtar har). Detta för att främja att så många båtar som möjligt ska vara med, oavsett om de får ihop fulltalig besättning eller inte.

Tidsschema
Rorsmansmöte kl 09:30
Start kl 11:00
Prisutdelning och förfriskningar efter målgång

Taggar:

Kommenteringen är stängd